logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

Online afspraak maken

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Alle rechten voorbehouden 2011 © Chiropractie Vught

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een digitaal gegevensbestand, of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder toestemming van de beheerder of eigenaar van de website.

De op deze website getoonde informatie wordt door Chiropractie Vught met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Chiropractie Vught verstrekt door middel van deze website louter informatie over diensten die door Chiropractie Vught worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Chiropractie Vught aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Chiropractie Vught aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Chiropractie Vught opgenomen informatie.

Hoewel Chiropractie Vught alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Chiropractie Vught niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Chiropractie Vught worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Chiropractie Vught uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Chiropractie Vught worden onderhouden wordt afgewezen.

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29