logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

chiro4

In de praktijk staan voor u klaar: Wim Brussee, chiropractor en praktijkeigenaar, en Petra van Vught, balie-assistente. Petra van Vught staat u telefonisch en persoonlijk te woord. Zij voorziet u van informatie en boekt uw afspraken in. 

Chiropractor Wim Brussee

Wim Brussee is chiropractor en oprichter van Chiropractie Vught. Daarnaast is hij één van de chiropractoren en de oprichter van praktijk Chiropractie Brussee in Den Haag.

Wim nieuwe kleding

Brussee: "In 1994 begon ik aan de studie chiropractie aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Engeland, na een tijd als fysiotherapeut te hebben gewerkt. Ik koos voor chiropractie doordat ik zelf veel baat had bij chiropractie voor een oude hardnekkige sportblessure uit de periode dat ik intensief wielrende. Beroepsmatig raakte ik geïnteresseerd vanwege de diepgaande kennis, uitgebreide behandeltechnieken en opvallende resultaten. Sinds de afronding van de studie werkte ik in diverse praktijken in Den Haag, Heemstede en Zeist als chiropractor. Op 2 april 2001 opende ik mijn eigen praktijk in het Wateringseveld in Den Haag."

In de zomer van 2010 verhuisde Brussee naar zuid-oost Brabant en in november 2011 betrok hij de Stationsstraat 20 in Vught met zijn nieuwe praktijk. De praktijk is ingericht voor het behandelen van reguliere patienten, maar biedt ook ruimte voor specialistische analyses en testen van sporters.

Brussee: "Ik oefen mijn vak met veel plezier uit, maar ben pas echt tevreden als het goed gaat met de patiënten. De laatste jaren heb ik me vanuit een persoonlijke interesse verder toegelegd op de sportchiropractie. De resultaten van speciale chiropractische toepassingen bij sporters zijn verbluffend. In de praktijk in Vught hoop ik die kant van mijn vak uit te breiden."

In 2008 richtte Wim het Cyclolab op. Het Cyclolab is gespecialiseerd in de behandeling van geblesserde wielrenners, het opmeten en optimaliseren van fietsposities en preventieve analyses voor Race /MTB en tijdritfietsers. Het Cyclolab is partner van het METEC-TKH Continental Cycling team en het Sport Medisch Centrum van het JBZ in Den Bosch. Wim is verder met zijn Cyclolab bekend van de Zesdaagse van Rotterdam.

 

Balie-assistentes:

In onze praktijk hebben wij twee balie-assistentes, die ons helpen bij het inplannen van de patienten, de telefonie en allerlei administratieve handelingen. Petra van Vught is sinds de start van de praktijk bij ons werkzaam. In haar vrije tijd wandelt ze veel en fietst op haar racefiets:

petra balie

 

Onze tweede assistente is Annelies Muusz. Zij werkt bij ons als balie-assistente en assisteert ons in het CYCLOLAB. Naast deze activiteiten geeft ze ook oefengroepjes voor onze rugpatiënten en werkt ze als spinning-instructrice bij Basic-fit. In haar vrije tijd is ze een fanatiek wielrenster:

annelies nieuwe kleding

 

(Sport-) massage

72 Paulien 2013 kopieTwee keer per week is Paulien Wijffels in onze praktijk voor de (sport-) massages. Paulien heeft een bedrijfje welke zich richt op werkplekbegeleiding, coaching en massage. Zij heeft een zeer brede ervaring bij bedrijven als Waterschap de Dommel en Prodrive Eindhoven (www.prodrive-technologies.com). De combinatie en/of nabehandeling van Paulien is zeer effcetief gebleken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.abcworkpro.nl

 

 

 

 

 

 

(Sport-) podotherapie

(Sport-) podotherapeute Annabelle Pont heeft al enkele jaren een praktijk in Son en werkt sinds maart 2018 nu ook in onze praktijk. Annabelle heeft, na jarenlang te hebben gewerkt in de farmaceutische industrie, gekozen voor een andere richting in haar carriere.  Ze studeerde podotherapie aan de Hogeschool in Eindhoven, en specialiseerde zich later stadium in de sport-podotherapie. Annabelle is zelf een fanatieke sportster en zeer gemotiveerd om bij ons in de praktijk te starten. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan vanaf nu via de website van Annabelle: www.impuls-podotherapie.nl , door te bellen naar 085-0605450 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20170715 Annabelle 155 kopie

 

 

 

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29