logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

kite

Wij zijn erg blij te kunnen aankondigen dat per 1 maart 2018 ons team zal worden versterkt door een nieuwe collega, (sport-) podotherapeute Annabelle Pont. Annabelle heeft al een praktijk in Son en gaat vanaf maart nu ook in onze praktijk werken. Annabelle heeft, na jarenlang te hebben gewerkt in de farmaceutische industrie, gekozen voor een andere richting in haar carriere.20170715 Annabelle 155 kopie

Ze studeerde podotherapie aan de Hogeschool in Eindhoven, en specialiseerde zich later stadium in de sport-podotherapie. Annabelle is zelf een fanatieke sportster en zeer gemotiveerd om bij ons in de praktijk te starten. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan vanaf nu via de website van Annabelle: www.impuls-podotherapie.nl , door te bellen naar 085-0605450 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

20170715 Annabelle 11 kopie          

 

Het Sport Medisch Centrum organiseert 3 januari a.s. het Wielercafé. Een gezellige avond met leuke, inspirerende sprekers en veel informatie over wielrennen. Wij zullen deze avond ook aanwezig zijn.

Heb je interesse? Bestel tickets op www.smcjbz.nl
€15,- voor entree, een leuke goodiebag en 10% korting op een
keuring bij het SMC op vertoon van het ticket. Cyclolab, Sport Medisch Centrum JBZ Den Bosch

wielercafe 2018

De premies, voorwaarde en vergoedingen voor 2018 zijn bekend.

Aan het eind van het jaar komen zorgverzekeraars met vernieuwde polissen voor 2018. Voor u is de tijd aangebroken uw polis goed onder de loep te nemen. Welke polis biedt de beste dekking tegen de meest gunstige prijs? U heeft tot het eind van dit jaar de tijd om van zorgverzekeraar te veranderen.

Wij hebben de polissen alvast voor u bekeken en geconcludeerd dat de vergoedingen voor chiropractie vrijwel ongewijzigd zijn gebleven. Heeft u nog behandelingen voor dit jaar tegoed, dan kunt u deze nog benutten in de maand december. Daarna start het nieuwe verzekeringsjaar 2018.

Wat veel patiënten overigens niet weten, is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt. Dit betekent dat, als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken.

Wij hebben bij ons aan de balie en in elke behandelkamer een overzicht voor u klaarliggen. Mocht u een overzicht per mail willen ontvangen dan kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u nog vragen bel (073-6840194) of mail ons gerust. Succes bij uw keuze.

U kunt de nieuwe vergoedingen vinden via de link: vergoeding chiropractie

Behandelbank

Tijdens Gezond Den Bosch op zondag 8 oktober a.s. kun je meedoen aan vele sportactiviteiten, je fitheid laten testen of kijken naar diverse podium optredens. Maar er is ook uitgebreid aandacht voor workshops en presentaties op het gebied van sport, gezondheid en welzijn én er is een grote informatiebeurs over deze thema's.

Cyclolab zal deze dag aanwezig zijn in het Sport Medisch Centrum JBZ om uitleg te geven over de fietspositiemeting. Locatie; De Plek 1ste verdieping, Marathonloop 9, Den Bosch.

Uitgebreide informatie over deze dag is te vinden op GezondDenBosch.

19055762 1705389596429399 3720386133209296805 o

Op maandag 12 juni a.s. wordt er weer gestart met de de oefengroepjes voor de core stability training. Binnen 5 weken kunt u 4x deelnemen aan deze training onder begeleiding van Annelies Muusz. Tijdens deze training wordt er, op ieders eigen niveau, gewerkt aan een sterkere romp waardoor blessures zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Informeerr bij de balie voor de tijden en beschikbaarheid.

073-6840194

In de eerste week van februari zijn de coretraining oefengroepjes met succes van start gegaan. In groepjes van maximaal 3 personen is er gewerkt aan het verbeteren van de rompstabiliteit. Ieder heeft op zijn/haar eigen nivo oefeningen gekregen waar ook thuis mee aan de slag gegaan kan worden.

ballen

Deze vorm van training willen we 3x per jaar gaan geven (februari - mei -oktober). De training neemt 4 weken in beslag, 1x/week en duurt 45 minuten per keer.

Voor informatie bel onze praktijk : 073-6840194

Chiropractor Brussee was dit jaar verbonden aan de Zesdaagse van Rotterdam. "De combinatie van werken in de praktijk en s-avonds werken in AHOY was zwaar, maar meer dan de moeite waard". Iedere dag begon Brussee om 7:30 in de praktijk en werkte dan door tot 13:00 uur, daarna stapte hij in de auto om daar tussen 15:00 en 23:00 uur verder te werken als chiropractor bij de zesdaagse. Het concept van een chiropractor verbonden aan een zesdaagse was nieuw en dus voor organisator Michael Zijlaart en wedstrijdleider Peter Schep ook afwachten hoe de renners hierop zouden reageren.

Zesdaagse 2016 1                 Zesdaagse 2016 2

De reacties van de wielrenners waren echter zeer positief. "Iedere dag kwamen er meer renners op consult en de vraag nam toe naarmate het toernooi vorderde". Al met al een zeer geslaagde actie. Voor herhaling vatbaar.

Chiropractie Vught start het nieuwe jaar in een andere outfit! Al geruime tijd wilden we een modernere outfit. De oude witte jasjes zagen er enigszins outbollig uit. Er is nu gekozen voor een combinatie van witte broek, antraciete polo met daarop het oranje-witte logo van de praktijk. Zowel de chiropractor als de assistentes dragen deze werkkleding wat meer teamwerk uitstraalt. We kregen al leuke reacties. Vindt de verschillen:

wim oude kleding   Wim nieuwe kleding

 

Tijdens het grote wielerevenement de Rotterdamse Zesdaagse in Ahoy, zal chiropractor Wim Brussee werkzaam zijn

zesdaagse Rotterdam

Wil jij ook live zien hoe de renners strijden om de punten in de koppelkoers? Wij mogen enkele entreekaarten weggeven aan de echte wielerliefhebber. Like en deel onze Facebook pagina (www.facebook.com/chiropractievught  of www.facebook.com/cyclolab ), deel dit bericht met je vrienden en maak kans op twee vrijkaarten voor één van de avonden. Hou onze FB-pagina goed in de gaten. De winnaar zal hierop bekend worden gemaakt.

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29