logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

chiro1

Online afspraak maken

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

De meeste mensen die een chiropractor bezoeken hebben lage rugklachten of nekklachten, zoals spit, ischias, hernia maar ook artrose (slijtage). Bij artrose kan het soepel houden van gewrichten verergering van slijtage voorkomen.

Verder behandelt de chiropractor, na zorgvuldig onderzoek, klachten zoals hoofdpijn, migraine, duizeligheid, aangezichtspijn, en pijn en tintelingen in de armen en benen. Aangezien het zenuwstelsel alle plekken in het lichaam aanstuurt, ziet de chiropractor soms ook patiënten met voor de reguliere geneeskunde 'onverklaarde' klachten aan het maag-darmstelsel of bijvoorbeeld longen.

Chiropractoren hebben een breed assortiment aan behandeltechnieken, die worden afgestemd op de patiënt, het klachtenbeeld en de omstandigheden. Er is geen leeftijdsgrens aan chiropractie behandelingen, maar de chiropractoren passen de behandeling wel aan aan de leeftijd. Zo bestaan er voor baby’s en ouderen zachtere technieken, omdat bekend is dat zij snel en gevoelig reageren. Ook voor sporters bestaat een specifieke benadering. Chiropractor Wim Brussee heeft extra nascholing voor sportchiropractie gevolgd.

Het is onmogelijk alle specifieke klachtenbeelden te verwerken in deze site. Mist u informatie en wilt u een antwoord op de voor u belangrijke vragen stuur dan een e-mail of bel de praktijk. We hopen u dan zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29