logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

chiro2

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren in de aanvullende pakketten. Check het overzicht van actuele vergoedingen. De behandelend chiropractor dient meestal wel lid te zijn van een erkende beroepsvereniging, zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de NCA.

Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt ook niet om een verwijzing, maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Goed nieuws:

De zorgverzekeraars hebben voor 2016 de vergoedingen voor chiropractie redelijk gelijk gehouden. Dat is bijzonder omdat de vergoedingen bij andere beroepsgroepen en medische ingrepen de laatste jaren alleen maar verlaagd werden. De kosten - baten verhouding voor chiropractie behandeling is blijkbaar steeds gunstig. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt!! Dit betekent dat als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken. De vergoeding gaat direct bij de eerste behandeling in.

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29